Ανακοινώσεις Επιστροφή

Δ.Σ. Σωματείου 4 Ιουνίου 2021, Δημοσίευση:05-06-2021

Αθήνα 5 Ιουνίου 2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Στο Δ.Σ. του Σωματείου μας συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

-Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ΑΔΕΔΥ 10/6/2021 και ΠΟΕΔΗΝ 16/6/2021.

   Συμμετοχή στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ-ΕΚΑ στις 10/6/2021 με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της ΠΟΕΔΗΝ στις 16/6/2021 με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 09:00 πμ στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) και πορεία στο υπουργείο Υγείας.

-Έξτρα βάρδιες για την περίοδο των καλοκαιρινών αδειών.

Παραβρέθηκε ο υπεύθυνος του γραφείου κίνησης ο οποίος ενημέρωσε για τις δυνατότητες που υπάρχουν και τον σχεδιασμό των καλοκαιρινών αδειών.

   Τρείς περίοδοι αδειών (28/6 έως 18/7, 19/7 έως 8/8 και 9/8 έως 29/8). Οι εργαζόμενοι πρόσληψης από το 1993 και πριν καμία έξτρα βάρδια, από το 1994 έως το 1999 1 έξτρα βάρδια και από το 2000 έως σήμερα 2 έξτρα βάρδιες με την προϋπόθεση να καταβληθεί μέγιστη προσπάθεια στην ικανοποίηση των αιτημάτων αλλαγής περιόδων αδειών όλων των συναδέλφων.

-Αλλαγή προδιαγραφών ασθενοφόρων.

   Έρευνα κι σύνταξη πρότασης από τα μέλη του ΔΣ Παπαδήμα Σταύρο και Τσιατσιάνη Φάνη η οποία θα αποσταλεί στις παρατάξεις και θα συζητηθεί σε επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

-Επικουρικό Προσωπικό.

   Να αποσταλεί πρόταση στο υπουργείο για έκδοση προκήρυξης πρόσληψης μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ με αυξημένη μοριοδότηση για το επικουρικό προσωπικό ώστε να απορροφηθούν στο σύνολο τους. Με κατανομή των θέσεων ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες του ΕΚΑΒ πανελλαδικά ανά Τομέα και Παράρτημα, λαμβάνοντας υπόψη και τα αιτήματα συναδέλφων προς μετάθεση.

-Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

   Θα οριστεί ημερομηνία συνάντησης και εκπρόσωποι από τις παρατάξεις θα ενημερωθούν για να παραβρεθούν σε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ ο οποίος έχει αναλάβει την υλοποίηση του προγράμματος.

-Νομικός σύμβουλος

   Ανανέωση της σύμβασης με τον νομικό σύμβουλο για έξι μήνες.

-Ενημέρωση για την εξέλιξη των προτάσεων μας στο Υπουργείο Υγείας

   Έγινε ενημέρωση σχετικά με την συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη η οποία έγινε στο γραφείο του Σωματείου για τα θέματα που συζητήθηκαν και θα βγει σχετική ανακοίνωση από το σωματείο.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ο Γ. Γραμματέας

 

 

Γεώργιος Μαθιόπουλος

Αναστάσιος Γιάνναρης



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.