Ανακοινώσεις Επιστροφή

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ, Δημοσίευση:20-01-2020

Αθήνα 20/01/2020

Αρ. πρωτ.: 250

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

 

Σήμερα, 20-1-2020 έγινε διοικητικό συμβούλιο του σωματείου. Σας ενημερώνουμε ότι παραλάβαμε εξώδικη απάντηση από την εταιρεία σε εξώδικη διαμαρτυρία-πρόσκληση που έστειλε το σωματείο.

Με το τέλος της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Νικόλαο Παπαευσταθίου στην οποία συζητήθηκαν τα εξής:

  1. Έγινε για μια ακόμη φορά ενημέρωση για τις καθυστερήσεις στην επισκευή των ασθενοφόρων της δωρεάς και για τις δυσμενείς εργασιακές συνθήκες των πληρωμάτων λόγω κλειστών τομέων. Η κατάσταση έχει μερικώς βελτιωθεί χωρίς όμως να έχει επιλυθεί το πρόβλημα. Οι προσπάθειες εκ μέρους της διοίκησης για την οριστική επίλυση θα συνεχιστούν. Εάν δεν θα υπάρχουν αποτελέσματα ενημερώσαμε τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ ότι θα προσφύγουμε με αναφορά στον Εισαγγελέα.
  2. Στις 12-2-2020 θα καταβληθούν πανελλαδικά οι εκτός έδρας αποζημιώσεις για το έτος 2018 (εξόφληση έτους) και τα εξαιρέσιμα Δεκεμβρίου 2019.
  3. Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ έχει αποστείλει στο Υπουργείο Υγείας εισήγηση για την νομοθέτηση της δαπάνης για την προμήθεια στολής σε μόνιμη-ετήσια βάση καταβλητέο χωρίς τις κρατήσεις.
  4. Σχετικά με τους δικαιούχους του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας αναμένεται η ρύθμιση του νομοθετικά. Μέχρι τότε, θα συνεχιστεί η καταβολή του ως έχει.
  5. Διευθετήθηκε το πρόβλημα με τις εκτός έδρας μετακινήσεις εντός της περιφέρειας Αττικής.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

 

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος ΑλέξιοςΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.