Ανακοινώσεις Επιστροφή

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΕΔΗΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΒΑΕ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 7:30 ΠΜ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Δημοσίευση:08-04-2019

Αθήνα 08/04/2019

Αρ. πρωτ.: 098

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θέμα: Παναττική Κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ (7πμ-3μμ) την Πέμπτη 11 Απριλίου στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) για την ένταξη στα ΒΑΕ-Αγώνας για την αξιοπρέπεια μας

 

ΠΕΜΠΤΗ 11/4/2019, 7πμ – 15μμ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΤΑΔΙΟΥ 29)

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

 

Συνάδελφοι,

Μείζον είναι το ζήτημα της ένταξής μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Συνταγματική υποχρέωση είναι της Κυβέρνησης, καθότι διαθέτουμε ενιαίο φορέα Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Τα ζητήματα της Κοινωνικής Ασφάλισης είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Εργασίας. Μάλιστα αυτό μας το επιβεβαίωσε και ο Υπουργός Οικονομικών κος Τσακαλώτος στην συνάντησή μας (ΑΔΕΔΥ/ΠΟΕΔΗΝ) 5 Μάρτη 2019 όταν του θέσαμε το σχετικό αίτημα.

Ως εκ τούτω η κα Αχτσιόγλου, δεν μπορεί να κρύβεται άλλο με το επιχείρημα ότι το ζήτημα της ένταξής μας στα ΒΑΕ, δεν είναι στη δική της αρμοδιότητα.

Με την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, είναι επιτακτική η ανάγκη της ένταξής μας. Δεν είναι δυνατόν να προσφέρουμε ασφαλείς υπηρεσίες 67 ετών.

Θέλουμε να ζητήσουμε με αξιοπρέπεια και όρθιοι, υγιείς, κάποια χρόνια μετά την σύνταξή μας.

Καλούμε τους Εργαζόμενους στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Πέμπτη 11 Απριλίου που οργανώνει η ΠΟΕΔΗΝ. Είναι η μητέρα των Συνδικαλιστικών μαχών. Θα πρέπει να δώσουμε βροντερό παρόν. Θα νικήσουμε.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Ο Γ. Γραμματέας

 

 

 

Μαθιόπουλος Γεώργιος

Κιτσόπουλος Αλέξιος



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.