Ανακοινώσεις Επιστροφή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΚΤΑΚΤΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 4-10-2018 12:00), Δημοσίευση:04-10-2018

Αθήνα 4-10-2018

Αρ. πρωτ.: 261

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται ένα κλίμα τρομοκρατίας από τον εκτελούντα χρέη Προέδρου, Αντιπρόεδρο ΔΣ κο Μιλτιάδη Μυλωνά στα υπηρεσιακά στελέχη και υπαλλήλους στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ.

Για πρώτη φορά στα χρονικά καλούνται οι εργαζόμενοι να συμπληρώνουν «χαρτάκια» με τις ενέργειες που έκαναν κατά την διάρκεια της εργασίας τους, καταστρατηγώντας τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα που προβλέπει τις αρμοδιότητες των Δ/ντων, των Προϊστάμενων και των υπαλλήλων. Με αυτό τον τρόπο δηλώνεται η απαξίωση από την διοίκηση  στα στελέχη του ΕΚΑΒ.

Αντί ο κύριος Αντιπρόεδρος να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας, τον κεντρικό επιχειρησιακό σχεδιασμό και να δώσει λύσεις δυσχεραίνει καθημερινά τη λειτουργία της υπηρεσίας σπέρνοντας τη διχόνοια μεταξύ των εργαζομένων.

Η έναρξη της λειτουργίας του νέου συστήματος Τηλεματικής, η συντήρηση των νέων ασθενοφόρων της δωρεάς, η έλλειψη ανταλλακτικών, το κλείσιμο ασθενοφόρων λόγω έλλειψης σε ελαστικά, η έλλειψη εφεδρικών ασθενοφόρων, η έλλειψη προγραμματισμού εργασιών συντήρησης (ασανσέρ που δεν λειτουργούν) είναι τα σοβαρά προβλήματα που περιμένουν σήμερα λύσεις και η διοίκηση αντί να προχωρήσει στην επίλυση τους ασχολείται με «χαρτάκια», με μετακινήσεις και αποσπάσεις χωρίς κανένα κριτήριο.

Καλούμε τους συναδέλφους της Κεντρικής Υπηρεσίας στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ στις 12:00 προκειμένου να καθορίσουμε τις περαιτέρω ενέργειες.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

                                

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.