Ανακοινώσεις Επιστροφή

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Δημοσίευση:10-07-2018

Αθήνα 09/07/2018

Αρ. πρωτ.: 200 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την προκλητική και αντιδημοκρατική στάση που επέδειξε για άλλη μία φορά στη Συγκέντρωσή της ΠΟΕΔΗΝ, ΑΔΕΔΥ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στις 6/7/2018.

Τα ΜΑΤ άσκησαν βία κατά των εργαζομένων. Το χειρότερο από όλα είναι ότι έριξαν χημικά στα πρόσωπα εξ’ επαφής στους συγκεντρωμένους, που προσπαθούσαμε να κλείσουμε ραντεβού με τον κο Τσακαλώτο.

Η ΒΙΑ και ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Εντελώς αναίτια την περασμένη εβδομάδα (29/6/2018) ακύρωσε ραντεβού  που είχε κλειστεί από τον ίδιο με αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών στην οποία συμμετείχαν και συνδικαλιστές του σωματείου μας. Η συνάντηση αφορούσε την ένταξη στα ΒΑΕ, το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας και τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Ο Υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια και το ΕΚΑΒ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

                                

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.