Ανακοινώσεις Επιστροφή

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16-1-2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Δημοσίευση:14-01-2016

Αθήνα 14-1-2016

 

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών καλεί όλες τις συναδέλφους και τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο συλλαλητηριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ και πολλοί άλλοι φορείς,το Σάββατο 16-1-2016 και ώρα 12:00 στην πλατεία Ομονοίας, ενάντια στον νέο ασφαλιστικό νόμο-'τέρας' που ετοιμάζεται στα πλαίσια του 3ου Μνημονίου που ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2015.

Σύνταξη στα 67 ή στα 62 με 40 χρόνια υπηρεσίας,αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για την υγειονομική περίθαλψη στους ήδη συνταξιούχους,περικοπη των δαπανών του κράτους για τις συντάξεις και συντάξεις πείνας για όλους.

Πέρα από την φτώχεια που θα αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον εργασιακό τους βίο,θα έχουν και την τιμωρία όταν βγαίνουν στην σύνταξη να παίρνουν μια σύνταξη ,η οποία θα είναι ουσιαστικά ένα επίδομα   για να φυτοζωεί και όχι να ζέι ένας απόμαχος της δουλειάς.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να συμμετέχουν όλοι ενάντια στην κατάργηση όσων δικαιωμάτων έχουν απομείνει και καταργούνται με σχέδια που συμφωνούνται από τους  ξένους δανειστές και τους εκπροσώπους τους στην Ελλάδα.

 

                                                                  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

  Μαθιόπουλος Γεώργιος                             Μπαρκονίκος Χρήστος



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.