Ανακοινώσεις Επιστροφή

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Δημοσίευση:05-10-2015

 

 

Αθήνα 05-10-2015                                   

                                                                                             Αρ.πρωτ. 515

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ στις 30-9-2015 συνεδρίασε και αποφάσισε για την Νομική Προστασία του Σωματείου και των μελών του,  να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος προς όλους τους ενδιαφερόμενους με καταληκτική ημερομηνία στις 20-10-2015 για την κατάθεση των οικονομικών προσφορών.

Στην σύμβαση που θα υπογραφεί πρέπει να καλύπτονται οι παρακάτω προϋποθέσεις  και όροι :

 

1)Νομική διαδικασία και υπεράσπιση όλων των μελών του σε όλη την πειθαρχική διαδικασία μέχρι και το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

2)Υπεράσπιση των ανωτέρω σε όλα τα ποινικά δικαστήρια ουσίας για υποθέσεις που συνδέονται με την υπηρεσία τους και την άσκηση των καθηκόντων τους.

3)Συνδρομή αυτών σε όλες τις διοικητικές διαδικασίες που αφορούν υπηρεσιακά θέματα (κρίσεις, προαγωγές, Υπηρεσιακά Συμβούλια).

Αμοιβές και έξοδα όλων των ανωτέρω υποθέσεων καλύπτονται από την ετήσια αμοιβή που ορίζεται κατωτέρω και οι υπάλληλοι δεν επιβαρύνονται με οποιαδήποτε δαπάνη.

4)Επίσης ο δεύτερος συμβαλλόμενος έχει την υποχρέωση παροχής νομικών συμβουλών προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ και οποιαδήποτε άλλης συμπαράστασης ή βοήθειας του ζητηθεί αναγόμενης στα καθήκοντα του ως Δικηγόρου από το Σωματείο, στα πλαίσια οποιασδήποτε διοικητικής διαδικασίας ενώπιον Διοικητικών ή Συνδικαλιστικών οργάνων, Επιτροπών κτλ.

Οι αμοιβές και έξοδα για τις παραπάνω εργασίες θα καλύπτονται από την κατωτέρω αμοιβή.

5)Κάθε τρίμηνο θα δίνεται αναλυτική κατάσταση στην οποία θα αναγράφονται τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ που έχουν απασχολήσει τον Δικηγόρο  και η έκβαση της υπόθεσης τους. Το πρώτο τρίμηνο θα δοθεί στις 27.02.2016

6)Ομαδικές αξιώσεις μελών του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ

   Σε περίπτωση που αποφασισθεί η έγερση ομαδικών αγωγών του προσωπικού για μισθολογικές ή άλλες αξιώσεις κατά του ΕΚΑΒ ή του Δημοσίου, οι αμοιβές και τα έξοδα του β συμβαλλόμενου Δικηγόρου θα ορίζονται με επιμέρους συμφωνίες με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ.

7)Ατομικές αξιώσεις μελών του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ

   Σε περίπτωση έγερσης ατομικής αγωγής εργαζόμενου μέλους του Σωματείου για αξιώσεις αποζημίωσης σχετιζόμενες με την υπηρεσία του, οι αμοιβές και τα έξοδα του ΄β συμβαλλόμενου Δικηγόρου θα ορίζονται με επιμέρους συμφωνία με το κάθε μέλος εργαζόμενο, του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ.

8)Ακυρωτική διαδικασία και Άρειος Πάγος

 Σε περίπτωση άσκησης προσφυγών ή αιτήσεων ακύρωσης στο ακυρωτικό Εφετείο ή το ΣτΕ  ή αναίρεσης ενώπιον του ΣτΕ ή του Άρειου Πάγου και για την εκδίκαση αυτών συμφωνείται ότι ο β συμβαλλόμενος θα λαμβάνει το αντίτιμο του παράβολου ως έξοδα και αμοιβή ανά υπόθεση.

9)Δικαστικές υποθέσεις του Νομικού Προσώπου του Σωματείου

   Στις περιπτώσεις αυτές το πρώτο συμβαλλόμενο θα επιβαρύνεται με τα δικαστικά έξοδα και με τα ελάχιστα όρια αμοιβών που προβλέπονται από τον Δικηγορικό Κώδικα.

10) Αστικά Δικαστήρια

Σε περιπτώσεις αγωγών για αποζημίωση κατά μελών του σωματείου με αφορμή την άσκηση των καθηκόντων τους (π.χ. τροχαία) θα καλύπτονται από την παρούσα σύμβαση.

11) Εκτός Έδρας κάλυψη μελών

Σε περιπτώσεις κάλυψης μελών σε επαρχία θα καταβάλλονται από το σωματείο τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του Δικηγόρου.

12)Διάρκεια σύμβασης

   Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 1+1 έτος, από 1.12.2015 έως 30.11.2016 με δικαίωμα ανανέωσης από το Διοικητικό Συμβούλιο  του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ για ανανέωση ενός ακόμα έτους, από 1.12.2016 έως  30.11.2017.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστό φάκελο έως και τις 20-10-2015 στο γραφείο του Σωματείου Εργαζομένων που βρίσκεται στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ ,Τέρμα οδού Υγείας-Αθήνα. τηλέφωνο επικοινωνίας 2132143417 fax :  2132143416 και ώρες 08:00-15:00.

 

                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαθιόπουλος Γεώργιος                           Μπαρκονίκος Χρήστος

 



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.