Τελευταία Νέα Επιστροφή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/12/2020, Δημοσίευση: 10-12-2020

Αθήνα 10-12-2020

Αρ. πρωτ. 013

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

               Οι εργαζόμενοι του Ε.Κ.Α.Β, εν μέσω πανδημίας, υπό αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, όπως και στις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει. Χωρίς  κανονικές άδειες και με ελάχιστα ρεπό, εργάζονται 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, αντιμετωπίζοντας μία επιπλέον επικινδυνότητα στην εργασία τους λόγω της CovID-19, με ότι αυτό συνεπάγεται στην σωματική και ψυχική τους υγεία.

               Διεκδικούμε την ένταξη μας στα Β.Α.Ε., την χορήγηση του έκτακτου επιδόματος Χριστουγέννων, την άμεση αναβάθμιση της ειδικότητας του Διασώστη-Πλήρωμα Ασθενοφόρου σε ανώτερη εκπαιδευτική βαθμίδα, την ανανέωση του στόλου των Ασθενοφόρων, την μονιμοποίηση όλου του προσωπικού όλων των μορφών εργασίας, αύξηση του επιδόματος Ανθυγιεινής εργασίας και την άμεση οικονομική ενίσχυση που έχει υποσχεθεί ο Υπουργός Υγείας στους εργαζόμενους.

               Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και εν μέσω της πανδημίας.

 

 

Ζητάμε την άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων μας από το Υπουργείο και την Κυβέρνηση.

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ο Γ. Γραμματέας

 

 

 

 

Γεώργιος Μαθιόπουλος

Αναστάσιος ΓιάνναρηςΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.